Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑΣ.....ΤΕΛΟΣ!!!!




Όποιος έχει πάει στο φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές Έβρου γνωρίζει πως πρόκειται για μια καλοστημένη Συνάντηση Νέων δίπλα στο ποτάμι του Άρδα. Όσοι δεν έχετε πάει μέχρι τώρα στη συνάντηση νέων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τριεθνές του Έβρου, έχετε αρκετό καιρό μπροστά σας για να το αποφασίσετε και να κανονίσετε την άδεια σας για τις ημερομηνίες που πραγματοποιείται.
Η διαφοροποίηση του φεστιβάλ του Άρδα σε σχέση με τις υπόλοιπες διοργανώσεις παρόμοιου χαρακτήρα έγκειται στο γεγονός ότι προσπαθεί να προσεγγίσει, στη νέα περίοδο που διανύει, επισκέπτες όλων των ηλικιών από τον νομό, την ευρύτερη περιοχή και όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι να τους προσφέρει μια μουσική πανδαισία με πολλαπλές αποχρώσεις αλλά και μια ευρύτατη γκάμα παράλληλων εκδηλώσεων ώστε να καλύψει τα ενδιαφέροντα και των πιο απαιτητικών.
Όσοι επιλέξουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις «Άρδας 2009», θα μπορούν να κολυμπήσουν, να ψαρέψουν, να κάνουν κανόε – καγιάκ, να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, να παίξουν beach soccer, να συμμετάσχουν σε αγώνες motocross, endurο, trial 4x4 και σκακιστικούς αγώνες, να κάνουν ιππασία, να επιδοθούν στην τοξοβολία, να επισκεφθούν διάφορες εκθέσεις, να συμμετάσχουν σε ενημερωτικές συζητήσεις, να περιηγηθούν στα περίπτερα διαφόρων οικολογικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων κλπ.
Οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται σε ένα χώρο, ο οποίος είναι περιφραγμένος και διαθέτει πολύ καλή υποδομή με ειδικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι αρμονικά δεμένες με το φυσικό περιβάλλον, όπως: αναψυκτήριο, παιδικές χαρές, υπαίθριο θέατρο, κιόσκια, χώρους WC και λουτρών, μεγάλο αριθμό παροχών ρεύματος για δραστηριότητες εξοχής και μόνιμες υποδομές ηλεκτρικού και υδρευτικού δικτύου.
Στον Άρδα μπορεί να φτάσει κανείς εύκολα, με αυτοκίνητο, με μοτοσυκλέτα, με λεωφορείο, με τρένο ή με αεροπλάνο μέσω Αλεξανδρούπολης.
Χρήσιμες πληροφορίες με χιλιομετρικές αποστάσεις, τηλέφωνα επικοινωνίας για δρομολόγια και χάρτης υπάρχουν στο site του Άρδα στη διεύθυνση www.ardas.gr.
Ας δούμε όμως πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των συναυλιών στην κεντρική σκηνή του 15ου φεστιβάλ Άρδα:
Τετάρτη 22 Ιουλίου - Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Πέμπτη 23 Ιουλίου - ΟΝΕΙΡΑΜΑ
Παρασκευή 24 Ιουλίου - Scorpions
Σαββάτο 25 Ιουλίου - Άννα Βίσση
Κυριακή 26 Ιουλίου - Γιάννης Πλούταρχος
Με τον τρόπο που έχουν ορίσει τις συναυλίες προβλέπω να έχουμε δυο διαφορετικά group κατασκηνωτών σύμφωνα με τα μουσικά γούστα. Οι πρώτοι θα επιλέξουν τις τρεις πρώτες ημέρες και οι δεύτεροι τις 3 τελευταίες. Η συναυλία των Scorpions στη μέση είναι ουσιαστικά το μπαλαντέρ της φετινής συνάντησης νέων στον Άρδα.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ….

Δείτε σήμερα τι έγινε….
Κανείς δεν ενημέρωσε…
Τυχαία βρήκα μια ανάρτηση από ένα φίλο που πήγαινε κάθε χρόνο στο φεστιβάλ…


«Την ώρα που έχουν συμφωνηθεί οι ημερομηνίες με τους καλλιτέχνες, έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα και ο κόσμος άρχισε να κανονίζει την καλοκαιρινή άδεια και τις διακοπές του για να συμμετέχει στο φεστιβάλ οι διάφοροι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους και φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τα σκατώσουν.
Το φεστιβάλ του Άρδα στο τριεθνές του Έβρου ήταν το αγαπημένο μου. Κάθε χρόνο το προωθώ και το διαφημίζω ώστε να το γνωρίσει περισσότερος κόσμος. Όλα τα ωραία πράγματα όμως έχουν ένα τέλος και για εμένα προσωπικά το Φεστιβάλ του Άρδα τελείωσε φέτος.
Θεωρώ απαράδεκτο ο Κυρ Μήτσος (τυχαίο όνομα) από ένα χωριό στα σύνορα της Ελλάδας να ζητάει από τους Scorpions (και τους υπόλοιπους Έλληνες καλλιτέχνες που συμφώνησαν να δώσουν συναυλίες φέτος) να αλλάξουν ημερομηνία τώρα επειδή σκοτώνονται μεταξύ τους για πολιτικά και τοπικού χαρακτήρα μικροσυμφέροντα.
Μαύρο ρε, μαύρο. Κάντε το φεστιβάλ μόνοι σας.»

6 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

MAURO H LEFKO AUTOI PALI TA DIKA TOUS 8A KANOUNE -KALHMERA KAI KALH EBDOMADA NA EXEIS ANTIGONH

Κράμα είπε...

Πάντως όπως το περιγράφεις, ακούγεται συναρπαστικό. Θα το έχω υπόψιν.
Καλησπέρα

Unknown είπε...

τι να πεί κανείς....όλη η μαλακία στο τόπο εδώ την έριξε....έλεος
αν είναι δυνατόν..πολύ ωραίο φεστιβάλ...μοναδικό σε όλη την ευρώπη...νάσαι καλα΄..ωραία ανάρτηση

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

εγω το εζησα απο την αρχη του αλλα δυστυχως τωρα τα κονομισαν και αρχισαν τις μαγκιες....
Μονοι τους φτιαχνουν κατι καλο....μονοι τους το χαλανε...

Τι να πουμε εμεις οι φτωχοι που τους στηριζαμε ολα τα χρονια????

korinoskilo είπε...

το κοβουν ε?

μαλιστα!!!

χρυσο πιανουν ... σκατα το κανουν...

τοσα χρονια θεσμος ..... αλλα ξεχασα .... τωρα βλεπουν γιουροβιζιον εχει πιο πολυ κοκο :Ρ

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Δεν το κοβουν απλα αλλαζουν ημερομηνιες για τους τραγουδιστες.....που η ποινικη ρητρα στα συμβολαια που εκαναν ειναι τεραστια.....

Αλλα ετσι οπως το πανε θα διαλυθει...