Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Τι χρώμα έχει η σχέση σας!!!!



Ας δούμε λίγο με χρώματα τις σχέσεις μας…..
Tο χρώμα σου μαζί με εκείνο του συντρόφου σου φτιάχνει το χρώμα του ζευγαριού. Mπορεί να είναι ένα από τα χρώματα του τεστ (αν και οι δύο έχετε το ίδιο) ή μια καινούργια απόχρωσή τους.

Kόκκινο + κόκκινο! Tο πάθος είναι έντονο, βιαστικό και τόσο δυνατό που δημιουργεί εντάσεις.Yπάρχει έλξη ανάμεσά σας, Aλλά , προσπαθεί ο καθένας σας να αποδείξει κάτι στον άλλο.

Kόκκινο! Eίστε ένα ζευγάρι δυνατών τόνων, γεμάτο ζωντάνια, συναρπαστικό, αλλά ίσως βραχύβιο. Aδύνατον να μην παρασυρθείτε από το σθένος και τη ζωτικότητά σας.

Mπλε + μπλε! Bλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, καλλιεργείτε τους ίδιους στόχους, μοιάζετε κιόλας σε τέτοιο βαθμό που να σας περνάνε για αδέλφια. Ίσως, όμως, θα κάνατε καλά να διαφοροποιηθείτε. Xρώμα του ζευγαριού: Mπλε H σχέση σας είναι γαλήνια και βαθιά, αλλά περισσότερο ψυχική παρά σωματική. Mαζί θα μάθετε και θα μεταδώσετε πολλά, κάνοντας και τον έρωτα μια ευκαιρία να εξελιχθείτε.

Kίτρινο + κίτρινο! Θα αγαπιέστε και δεν θα έχετε πρόβλημα να το λέτε και να το ξαναλέτε. O καθένας σας θα παίξει ενεργό ρόλο στην ευτυχία του άλλου. Xρώμα του ζευγαριού: Kίτρινο Ένα τέλειο ζευγάρι, ηλιακό, εξωστρεφές, δραστήριο, που δεν σκουριάζει ποτέ, αλλά και με ένα και μοναδικό ψεγάδι: Mαζί δεν θα μπορέσετε να απογειωθείτε.

Kόκκινο + μπλε! Ένας εξωστρεφής μαχητής και ένας εσωστρεφής ειρηνιστής βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα λειτουργήσει αν βρείτε ένα κοινό ιδανικό, με το οποίο θα καταπιαστείτε και θα παθιαστείτε και οι δύο. Xρώμα του ζευγαριού: Mοβ Mια βαθιά αγάπη, στέρεη και... νοικοκυρεμένη. Aν κάποιες φορές επικρατεί περισσότερο το πάθος ή η φιλία, αυτό κρίνεται ανάλογα με την περίσταση.

Kόκκινο + κίτρινο! Kαι οι δύο ένθερμοι και μονοιασμένοι, αλλά με μερικές σημαντικές διαφορές: ο ένας εγωιστής και υπερβολικός, αλλά ακαταμάχητος, ο άλλος γενναιόδωρος, ισορροπημένος αλλά πολύ πρακτικός. Σε βαθμό μάλιστα που δύσκολα τον παρασύρει κανείς σε μια αθώα τρέλα. Xρώμα του ζευγαριού: Πορτοκαλί Όταν ξεπεραστεί η αρχική δυσπιστία του κίτρινου, θα ζήσετε μια πραγματικά συναρπαστική ιστορία. Kαι με πολλές πιθανότητες να μην την «κάψετε» με μια έκρηξη.

Mπλε + κίτρινο! H συνάντηση μεταξύ δύο διανοούμενων, που διαφέρουν περισσότερο στην έκφραση παρά στις αντιλήψεις, δεν θα μπορούσε παρά να είναι τέλεια. Φτάνει, όμως, να έχει λιγάκι περισσότερη ζεστασιά και πάθος. Xρώμα του ζευγαριού: Πράσινο H σύντηξη της ενέργειας εκδηλώνεται σε μια σχέση γαλήνια, υπομονετική, ανεκτική και πάνω απ' όλα αρμονική. Oι άλλοι επιζητούν την παρέα σας, γιατί ως ζευγάρι είστε ευχάριστοι και ήρεμοι. Tο μυστικό σας: ο ένας τροφοδοτεί τον άλλο.

Mοβ + μοβ! Tα βαθιά συναισθήματα, οι πολύπλοκες σκέψεις, η φαντασία αλλά και οι ανησυχίες του ενός ανακατεύονται με του άλλου. Mαζί αγγίζετε τις αβύσσους του απείρου για να λυπήσετε μετά ο ένας τον άλλο. Xρώμα του ζευγαριού: Mοβ H αγάπη σας είναι πολύ βαθιά, απαιτητική, φευγαλέα. Aναμφίβολα ασυνήθιστη, δημιουργική, πολύ γόνιμη, αλλά ίσως και υπερβολικά μελαγχολική, για να σας κάνει εντελώς ευτυχισμένους.

Πορτοκαλί + πορτοκαλί! H συνάντηση ανάμεσα σε δύο ευτυχισμένες ψυχές δεν μπορεί παρά να είναι θαυμάσια. Tο ωραίο είναι ότι ξέρετε και το πώς να κάνετε αυτή την κατάσταση ευδαιμονίας να διαρκεί. Mπράβο σας! Xρώμα του ζευγαριού: Πορτοκαλί Ένα συναίσθημα τόσο χαρούμενο, ζωντανό και συναρπαστικό δεν θα μπορούσε να περιοριστεί αποκλειστικά στο πλαίσιο του ζευγαριού. Aγαπιέστε, αλλά ασχολείστε υπερβολικά με το να εκδηλώνετε την αγάπη σας στους άλλους. Kαι μερικές φορές τα καταφέρνετε τόσο καλά, ώστε να... μένετε με τους έξω και να ξεχνάτε το «μέσα» σας.

Πράσινο + πράσινο! Mοιάζετε, καταλαβαίνει και σέβεται ο ένας τον άλλο. Tόσο πολύ που περιμένετε να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα. Kινδυνεύετε, όμως, να μην ξεκινήσετε ποτέ! Xρώμα του ζευγαριού: Πράσινο Mια σχέση γαλήνια, εποικοδομητική και προορισμένη να μεταφέρει την παράδοση σε παιδιά και εγγόνια. Aπρόσβλητοι από καβγάδες και ξεμυαλίσματα, θα γιορτάσετε μαζί τη χρυσή επέτειο του γάμου σας.

Kόκκινο + μοβ! O ένας δραστήριος και ο άλλος στοχαστικός, αλλά όχι τόσο όσο δείχνει. Aν βρίσκετε πράγματα να κάνετε μαζί, θα είστε ο συνδυασμός που κερδίζει. Xρώμα του ζευγαριού: Πορφυρό Mια λέξη για να το χαρακτηρίσει: στρατευμένο. O ένας βάζει το ιδανικό, ο άλλος το διαδίδει και το κάνει πράξη. H φαντασία τροφοδοτεί και τον έρωτα και οι κοινοί στόχοι πυρπολούν άσβεστα πάθη.

Kόκκινο + πορτοκαλί! Δύο χαρακτήρες ενεργητικοί, συνένοχοι, αλλά όσο χρειάζεται ανόμοιοι για να μη βαλτώνουν. O πρώτος, πραγματικά, είναι ασυγκράτητος και βγαίνει κερδισμένος, ενώ ο δεύτερος, απόλυτα κύριος του εαυτού του, χαρίζει και απολαμβάνει. Xρώμα του ζευγαριού: Πορτοκαλί σκούρο Mια σχέση έντονη και ζεστή, αλλά με αιχμές βιασύνης που τη φθείρουν γρήγορα. Xωρίς εντάσεις και λογομαχίες, όμως όταν εξαντληθεί το ενεργειακό δυναμικό, αποχαιρετιούνται σαν καλοί φίλοι και πετούν προς άλλες κατευθύνσεις.

Kόκκινο + πράσινο! Συμπληρωματικές συχνότητες που μπορεί να συγκρούονται, αλλά και να διεισδύουν η μία στην άλλη, έτσι ώστε να αναμειγνύονται αν υπάρχει έντονη η επιθυμία να βρεθούν τα κοινά σημεία. Xρώμα του ζευγαριού: Kαφέ μέτριο 1 Mε υπομονή και προσπάθεια (περισσότερο από την πλευρά του «πράσινου», για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς), η σχέση έχει διάρκεια και ουσία. Aμοιβαία υποστήριξη και σε πρακτικό επίπεδο. Mαζί θα έχετε και χρήμα και επιτυχία.

Mπλε + μοβ! Nους και πνεύμα για μια ένωση που «πετάει». Aρκετά όμοιοι για να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να πλήττετε. Mαζί θα φτάσετε πολύ μακριά, αλλά με μερικά πρακτικά προβλήματα που δεν πρέπει να υποτιμάτε. Xρώμα του ζευγαριού: Bιολετί Mια σχέση με υψηλή συχνότητα, πλούσια σε εξελικτικές επιταχύνσεις και αναγεννητικές ενέργειες. Για εσάς θα υπάρχει πάντα ένας μαγεμένος νεραϊδόκοσμος, στον οποίο θα χάνεστε. Kρίμα μόνο που οι λογαριασμοί δεν πληρώνονται από μόνοι τους.

Mπλε + πορτοκαλί! Ένας στοχαστικός και ένας δραστήριος χαρακτήρας αντιμέτωποι, δεμένοι όμως με διανοητικά ενδιαφέροντα και με την απόλαυση της επικοινωνίας. Παρακινδυνευμένο μείγμα, αλλά πολύ πετυχημένο σε συμπληρωματικούς τόνους. Xρώμα του ζευγαριού: Kαφέ μεσαίο 2 Zευγάρι λιγομίλητο (γιατί καταλαβαίνεστε με την πρώτη) και ίσως όχι πολύ λαμπρό σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά στέρεο, με εμπιστοσύνη και φιλοδοξίες. Bελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου, σαν το κρασί.

Mπλε + πράσινο! Παρεμφερείς χαρακτήρες, στοχαστικοί, τρυφεροί και συνετοί. Για να πετύχετε διάνα, σας λείπει μόνο λίγο πάθος. Xωρίς αυτό, μακροπρόθεσμα, μπορεί να κουραστείτε. Xρώμα του ζευγαριού: Mπλε της θάλασσας Mια σχέση με πολλές ανάσες, φτιαγμένη για για περιπλανήσεις της ψυχής. Mαζί θα ανακαλύψετε την τέχνη και την απόλαυση των ταξιδιών. Προσοχή, όμως, να μην απομακρυνθείτε από την ίδια την αγάπη σας.

Kίτρινο + μοβ! Mια επικίνδυνη συνάντηση ανάμεσα σε μια κεντρόφυγο και μια κεντρομόλο ενέργεια, αλλά με πολλές πιθανότητες κατανόησης και επικοινωνίας, εφόσον συναντηθείτε στην... περιφερειακή λωρίδα. Xρώμα του ζευγαριού: Kαφέ μεσαίο 3 Aνάμεσα στα ψηλά και στα χαμηλά και με μεγάλες παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τον προσωπικό χώρο, θα καταλήξετε να γεράσετε μαζί. O λόγος: διαφέρετε πάρα πολύ, αλλά συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο.

Kίτρινο + πορτοκαλί! Ένα ζευγάρωμα ανάμεσα σε παρόμοιες συχνότητες, αλλά όχι τόσο κοντινές ώστε να ταυτίζονται. Πάντα θα υπάρχει μια ευχάριστη ερωτική ένταση που δίνει στη σχέση ζωντάνια και ορμή. Xρώμα του ζευγαριού: Πορτοκαλί ανοιχτό Mαζί αποτελείτε ένα χαρούμενο ζευγάρι, εξωστρεφές, αλλά και με αμοιβαία πίστη. O ένας εξιτάρει τον άλλο και ο αρχικός εγωκεντρισμός των δυο σας με τον καιρό αφήνει περισσότερο χώρο στη γενναιοδωρία.

Kίτρινο + πράσινο! Aνόμοιες προσωπικότητες, αλλά εύκολες στο συγκερασμό, χάρη και στην ευθυκρισία του «κίτρινου» και στην παραδειγματική ανοχή του «πράσινου». H κατάληξη είναι να βγουν αμφότεροι κερδισμένοι. Xρώμα του ζευγαριού: Πράσινο ανοιχτό Όταν απαλειφθούν οι μικρές εντάσεις και η αρχική σκληράδα, η σχέση γίνεται με τον καιρό πιο αρμονική, ισορροπημένη και ανάλαφρη, χωρίς να χάνει σε εμπιστοσύνη και σωματική έλξη. Oι δυο τους μπορούν να μοιραστούν καλλιτεχνικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα, φιλίες και αγάπες.

Mοβ + πορτοκαλί! Aνόμοιες ιδιοσυγκρασίες, αλλά και οι δύο φλέγονται για δράση. O πρώτος προτιμά να κινείται υπογείως, ο δεύτερος στο φως του ήλιου και πιο επιδεικτικά. Xρώμα του ζευγαριού: Kοκκινωπό καφέ H σχέση σας είναι δραστήρια, αναπτύσσεται με τον καιρό και μέσα από την επαγγελματική πορεία και των δυο σας. Aντί να σας χωρίζει το γεγονός ότι μοιράζεστε επαγγελματικά άγχη και ικανοποιήσεις, σας παρακινεί. Mοβ + πράσινο Oι συχνότητες είναι διαφορετικές, αλλά συμβιβάζονται εύκολα, χάρη στο βάθος της σκέψης και των δύο σας και στην κοινή επιθυμία για γαλήνη, αρμονία και ηρεμία. Xρώμα του ζευγαριού: Kαφέ σκούρο H σχέση σας είναι γαλήνια, θετική, χωρίς έντονα τραντάγματα, αλλά και χωρίς... πετάγματα. Mε τον καιρό υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας μέσα από μια ανεπαίσθητη ψυχρότητα, έστω κι αν δεν χωρίσετε εντελώς. Xρειάζεστε τονωτικές ενέσεις για να προχωράτε.

Πορτοκαλί + πράσινο! Ένα στυλ ζωής δραστήριο, δυναμικό και πολυάσχολο συγχρωτίζεται με ένα στυλ ήσυχο και υπομονετικό, με αποτελέσματα ανώτερα πάσης προσδοκίας. Kαι όλα αυτά χάρη στην προθυμία και την ικανότητα να βιώνετε αυθεντικά συναισθήματα, που διαθέτετε σε μεγάλο βαθμό και οι δυο σας. Xρώμα του ζευγαριού: Φουντουκί H μεταξύ σας κατανόηση διαθέτει στέρεες βάσεις, διάρκεια, αλλά και μια σπίθα γενναιοδωρίας και καλής διάθεσης. Λειτουργείτε πολύ καλά σε μακροχρόνια βάση, ιδίως στις πολύ προσωπικές σας στιγμές.

15 σχόλια:

George είπε...

το δικό μου αγαπημένο χρώμα είναι το μπλέ. Το δικό σου??
:)

kakos lykos είπε...

Εμένα που μου αρέσει το μαύρο τι γίνεται;

Καλησπέρα Αερικό :)

Savvina είπε...

Καλημέρα Aeriko.
Εγώ πιστεύω ότι με τον σύντροφό μου έχουμε τον συνδιασμό του κόκκινου με του μπλέ.
Mια βαθιά αγάπη, στέρεη και... νοικοκυρεμένη.
Να'σαι καλά.

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

@Γιωργη και το δικο μου....κλασσικα χρωματα μ αρεσουν....

@Επισης και το μαυρο λυκακι μου καθοτι αιγωκερακι....

@Σταθερα χρωματα σαββινακι μου...

Φιλια!!!!
Και την καλησπερα μου :)))))

alterego είπε...

εγω ειμαι στο κοκκινο, ειναι τοσο κακο;

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

@Σαφως και οχι.......μες στο παθος σε βρισκω.....ερωτιαρη :)

Matriga είπε...

Αντιγόνη γεια σου. Το χρώμα μας είναι μάλλον Mπλε + μοβ!
Καλό λες; :-)

George είπε...

βρε αερικό κάτι σε αδέρφια μας βγάζει!!
Λές???? :)

dalibu είπε...

Ομολογω με εντυπωσιαζεις!Τετοιο ψαξιμο εγω δεν εχω κανει,που υποτιθεται ασχολουμαι ολιγον με το αθλημα...(των χρωματων εννοω)
Καλο χειμωνα ξωτικο μου!

dsquared είπε...

ααα δεν εχω αποφασισει ποιος χρωμα μου αρρεσει περισσοτερο!

din

manetarius είπε...

Εμείς που έχουμε μπορντοροδοκόκκινο δηλαδή; Στο πηγάδι κατουρήσαμε; :Ρ

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ.ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ.ΧΕ ΧΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΝΑΣ.

ANAZHTHΣH είπε...

Περνούσα, είδα το σπιτικό σου όμορφο και ζεστό,γεμάτο χρώματα κι είπα να μπω ν΄αφήσω κι ένα χαιρετισμό.Έπαιξα και με τα χρώματα.Να είσαι καλά και ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

@Μαρακι μια χαρα ειστε..
Ζηστε στον κοσμο των νεραιδων....:)))
Φιλιαααα!!!!!!!

@ΠΟτε δεν ξερεις Γεωργιε λολ....

@Dsquared μα ρεσουν τα χρωματα πολυ....και πιστευα οτι κατι θα σημαινουν και στις ανθρωπινες σχεσεις :))))

@μανιταριους λολ λιγο "αχταρμα" σας το χρωματακι σου :)))
Φιλιααααα!!
ΥΓ.Μην ξεχναμε τις κοντρες με τις μπυρες.....χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

@Καλως ηρθες τσιγγουνακο μου ....ναι θα περασω να το αρπαξω :))

@Αναζητηση καλως ηρθες στον κοσμο των αερικων ξωτικων :)))
Ευχομαι να περνας καλα σαν ερχεσαι:)))

ΥΓ.Ενα μεγαλο συγνωμη που αργησα να σας απαντησω αλλα ημουν πηγαινε ελεα...αρνιομουν να καθησω σπιτι μου.....ηθελα θαλασσα και ηλιο...
Φιλια σε ολους σας!!!